Della

FELLWIND’S DELLA

16.5.2017
Fellwind`s Celma – Pyypitäjän Aatos

4.11.2018 Tyrnävä KAKE NUO1

19.10.2019 Kemijärvi KAME AVO3

Della syntyi pieneen pentueeseen, jossa oli ainoastaan yksi uros ja kaksi narttua. Nartut olivat hyvin tasaisia sekä kasvultaan että luonteiltaan, joten Della valikoitui meidän pennuksemme sillä perusteella, että tuolloin 8-vuotias tyttäremme halusi Dellan sen rinnassa olevan valkoisen numero ykkösen muotoisen merkin vuoksi.

Della on alusta asti ollut hyvin koulutusta vastaanottava ja maltillinen. Dellan ollessa pentu, olimme mukana fasaanitarhauksessa ja Dellalla oli pennusta asti paljon mahdollisuuksia linnuille. Se esitti ensimmäiset seisontansa reilusti alle puolivuotiaana. Merkillepantavaa jo tuolloin oli mielestämme äärettömän hyvä linnunlöytökyky ja maltillisuus lintutilanteissa.

Della starttasi kolmessa nuorten luokan kokeessa ja onnistui viimeisimmässä NUO1-palkinnon arvoisesti. Haullisesti Della ei häikäise, mutta sen linnunlöytö- ja käsittelykyky on vailla vertaa.

Kotona Della on perheen prinsessa ja ymmärtää hyvän päälle; iltaisin se haluaisi kaikkein mieluiten makoilla jonkun kainalossa sohvalla.

Uusimmat artikkelit