Becky

FELLWIND`S BECKY

30.5.2006
Ängledals Fixa – Brophy`s Rock Solid

Lapua 4.10.2008 KAKE AVO 3
Pohjois-Pohjanmaan kanakoiraharrastajien seuranmestaruus v. 2010

Becky on pennusta saakka ollut hyvin nöyrä ja kuuliainen. Sen luonteessa on tulta ja tappuraa mutta se on myös miellyttämisenhaluinen ja sitä kautta helpohko koulutettava. Becky on aina ollut hyvä linnunlöytäjä ja oli suhteellisen varhaiskypsä. Sai ensimmäisen avoimen luokan palkintonsa Derby-ikäisenä.

Becky vei v. 2010 Pohjois-Pohjanmaan kanakoiraharrastajien epävirallisen seuranmestaruuden nimiinsä varsin epätavallisesti; sen seisonnalta ammuttiin kaksi supikoiraa!

Monelta ominaisuudeltaan hyvin miellyttävä koira. Myös astutus ja pennutus sujuivat tämän nartun kanssa oppikirjamaiseen tyyliin. Alkuhämmennyksestä selvittyään Becky oli pennuilleen mitä loistavin emo. Myös vuosina 2017 ja 2019 ”Becky-mummo” on osallistunut pentujen hoitoon Celman apuna.

Becky on ollut koko ikänsä kaikin puolin terve koira, joka tulee luultavasti elämään vanhaksi. 14,5-vuotiaana ainoa merkittävä vanhuuden oire on se, ettei Becky enää kuule juuri mitään. Mutta se ei Beckyn menoa haittaa, tutkapanta kaulassa oli syksyllä 2020 metsälläkin mukana.

Uusimmat artikkelit